38, rue Gambetta 32100 Condom, FRANCE
+33 (0)5 62 28 33 33
RESERVATIONS

Omgeving

{gallery rows=3 cols=3}area{/gallery}Hotel Les Trois Lys ligt in het centrum van de oude stad van Condom, regionale middelpunt van het departement de Gers.

De Gers, dat voor een groot gedeelte uit de wijnstreek Gasgogne bestaat, wordt ook wel Frans Toscane genoemd. Het staat bekend om zijn uitgestrekte wijnvelden waar o.a. de beroemde armagnac vandaan komt. Pittoreske dorpen en historische stadjes liggen overal verspreid in het uitgestrekte glooiend landschap. Alle stadjes kennen markten waar lokale streekproducten verhandeld worden en sommige zijn beroemd om hun antiekmarkten.

s’Zomers worden er geregeld openluchtvoorstellingen gegeven, die meestal de historie van de streek tot onderwerp hebben. Ook muziekfestivals zijn een toeristische trekpleister.
Voor sportieve gasten van Hotel Les Trois Lys zijn er in de directe omgeving vele mogelijkheden voor wandelen, fietsen, golfen en kanovaren.

Interactieve kaart

Om een indruk te krijgen van een aantal belangrijke ‘hotspots’ in de regio hebben we een interactieve kaart samengesteld.

kaart link NL

Scroll to top